Aký bol rok 2021 a čo nás čaká?

Rok 2021 je za nami. Chceme sa vám aj touto cestou poďakovať za vašu dôveru, ktorú ste nám prejavili počas roka 2021 tým, že ste nám zverili do rúk odchyt domén pre vás.
Verím, že váš rok 2021 bol úspešný a zároveň prajem, aby bol rok 2022 ešte úspešnejší. Či už vo všeobecnosti, alebo priamo vo vašich odchytoch.

V rámci Aftermarketu sa nám podarilo udržať úspešnosť odchytov nad hranicou 80%. Presnejšie, úspešnosť odchytov za rok 2021 vychádza na 83,67%.

Tento údaj je však potrebné brať s rezervou - ako u nás, tak u iných služieb. Číslo je totiž závislé na celkovom počte odchytov a nezohľadňuje počet konkurenčných odchytov. Inak povedané, odchyt domény o ktorú nemá nikto iný záujem sa premietne rovnako ako odchyt domény, o ktorej odchyt sa súčasne pokúša 10 registrátorov.

Okrem toho sme vyladili niekoľko problémov a chýb, vďaka čomu je proces od registrácie, cez objednávku až po samotnú úhradu a prevod domény jednoduchší a rýchlejší.

Stále nás však čaka množtvo nových výziev a to-do list je takmer plný. Okrem iného uvažujeme aj nad zavedením staro-novej platobnej metódy prevodom na účet a automatickým spracovaním týchto platieb. Aktuálne však nemáme veľa zákazníkov, ktorí by to požadovali. Pre väčšinu je platba kartou a okamžitý prístup k doméne zaujímavejšia možnosť.

Sme tiež otvorený ďalším nápadom z vašej strany. Ak máte zaujímavý nápad na zlepšenie, môžete napísať na support@aftermarket.sk. Pozrieme sa na to.

Ešte raz všetko dobré v roku 2022.

pred 2 rokmi