Obnovenie automatického generovania faktúr

Pred časom sme z dôvodu úprav a testovania nového rozhrania SK-NICu vypli automatické generovanie faktúr v našom systéme, aby sme sa vyhli prípadným nekonzistenciám. Boli sme pripravení na to, že nové pravidlá SK-NICu a ich nové rozhranie budú funkčné od uvedeného dátumu. Na poslednú chvíľu však nasadenie nového systému SK-NIC odložil a tak sme sa rozhodli vrátiť sa k pôvodnému generovaniu faktúr.

Je možné, že ste obdržali zálohové faktúry k už uhradeným odchytom. Za tieto emaily sa ospravedlňujeme, bolo ich však len niekoľko. Takže reálne zasiahli cca. 5 užívateľov. Týmto užívateľom sme zaslali ospravedlnenie a upozornenie, že ide o omyl a zálohové faktúry môžu ignorovať.

Ak sa náhodou nedopatrením dostal podobný transakčný email aj k Vám, napíšte nám prosím na support@aftermarket.sk. Pomôžete nám tým eliminovať podobné situácie v budúcnosti. Neváhajte nás však kontaktovať aj prípade, že si všimnete akékoľvek iné nekonzistencie v systéme. Spätná väzba je pre nás zvlášť v tomto zložitom období veľmi dôležitá.

Za pochopenie ďakujeme a prajeme veľa úspešných odchytov.

pred 6 rokmi