Odchyt a obchodovanie domén dostupné v testovacej prevádzke

Od 11.5.2016 je AfterMarket konečne dostupný na svojej adrese https://aftermarket.sk. Aj keď ide o testovaciu prevádzku v ktorej by sme chceli odladiť chyby, už teraz môžete využívať niektoré služby.

Čo je AfterMarket?

AfterMarket je sekundárny trh domén. Naším cieľom je poskytnúť priestor pre stret ponuky držiteľov zaujímavých domén na jednej strane a dopytu potenciálnych záujemcov (prevádzkovateľov webových projektov, podnikateľov a investorov/zberateľov) na strane druhej. K tomu pre Vás pripravujeme niekoľko nástrojov, ktoré sú dostupné pre všetkých registrovaných užívateľov.

Odchyt domén

Odchyt domén je služba, vďaka ktorej môžete získať hodnotné domény, ktoré ich držitelia z akýchkoľvek dôvodov nepredĺžili.

Doménu na odchyt objednáte jednoducho. Stačí sa prihlásiť, zobraziť zoznam Expirovaných domén a odchyt domény objednať tlačítkom pri vybranej doméne. Ako nový užívateľ bez zaplatenej faktúry máte nárok na objednávku 2 domén, po zaplatení prvej faktúry sa tento limit automaticky zvýši na 10 domén.

Predaj domén

V rámci platformy aftermarket pre Vás pripravujeme priestor na kúpu/predaj domén priamo od ich držiteľov. Už teraz môžete pridať svoje domény pod Váš účet a vyskúšať obchodné formáty, ktoré sme pre Vás pripravili.

Vzhľadom k tomu, že našu platformu pripravujeme na mieru od úplného začiatku, určite sa nájde ešte množstvo viac či menej podstatných detailov, ktoré nefungujú na 100%. Aj touto formou Vás preto chceme požiadať o spoluprácu. Ak objavíte chybu, alebo máte pocit, že Vám u nás nejaká funkcia chýba, neváhajte nás kontaktovať s Vašou požiadavkou na adrese support@aftermarket.sk.

pred 8 rokmi