Vianočný update

Je tu zas ten čas, kedy sa väčšina z nás zaoberá úplne inými vecami, než upravovaním svojích webov. A tak to má byť. Napriek tomu sme pre všetkých, ktorí si nenechávajú újsť pekné domény ani na Vianoce, pripravili novú odľahčenú verziu nášho webu. Je jednoduchší, prehľadnejší a pribudlo pár drobností, ktoré by nám mali uľahčiť život.

Svetlý design, aby sa neprejedol

Farby boli zvolené tak, aby sa na to dalo dlhšie pozerať, bez ujmy. Verím, že teraz budete o niečo jednoduchšie prezerať zoznamy expirovaných domén, hoci ich u nás zas tak veľa denne nie je.

Marketplace zatiaľ nie

Na marketplace zatiaľ pravdepodobne nedozrel čas. Za uplynulý polrok nebol o aukcie užívateľských domén v podstate žiaden záujem, takže túto časť projektu budeme zatiaľ ladiť v pozadí, a až príde čas, vráti sa spať.

Whois konečne rozumnejší

V predchádzajúcej verzii sme použili nešťastnú, príliš striktnú validáciu vstupu, takže vstupy ako abc, Abc, Abc.sk a pod. neprechádzali a vrátili sa hláška o nevalídnej doméne. V podstate jediným platným vstupom bola celá doména vrátane TLD, malými písmenami (abc.sk)

Od dnes vám prejdú všetky vyššie uvedené vstupy.

Filter expirovaných domén podľa dňa zmazania

Ak ste si doteraz zoradili domény napríklad podľa dĺžky, tak už nebolo možné vyhľadávať podľa dátumu a opačne. Preto sme zaviedli filter na jednotlivé dni v 7 dňovej perióde. Teraz môžete radiť a vyhľadávať v doménach v špecifické dni.

Okrem uvedených zmien prebehlo viacero menších úprav. Cieľom bolo predovšetkým zjednodušiť najčastejšie užívateľské kroky. Verím, že vám novinky pomôžu a že skvalitnia našu službu. Prajeme vám pekné Vianoce.

pred 7 rokmi